Over Ons

Meer info vind je op deze website.

Dansplezier hebben tijdens de lessen en met de vele optredens staan centraal. Alle dansgroepen leren per schooljaar diverse dansen aan, waarmee we optreden tijdens diverse evenementen. Geen zin om mee op te treden? Dan kom je gezellig naar de lessen, dat kan ook!

Alle lessen worden gegeven in de Spiegelzaal van de Schakel in Gilze, voor iedereen vanaf 3 jaar tot 60+ bieden wij danslessen aan.

Centraal in de lessen staan techniek en lichaamsscholing; hier wordt wekelijks aandacht aan besteedt; maar daarnaast leer je dansen in diverse stijlen zoals showdance, jazz, afro, salsa, hiphop (lyrical), disco, urban, modern, dancehall etc. Ook wordt er klassiek en modern gegeven en in 2018 zijn we gestart met musical lessen.

Dit schooljaar hebben we naast de recreatieve groepen ook 3 selectie groepen: Dance Army 14-16 jaar; FSD United 17+. Deze teams doen mee met de competitie van Shell We Dance.

De Bella Donna’s zijn de oudste selectiemeiden; die focussen op het sauwelen, en één concert en wedstrijd per jaar.

Ieder jaar worden er medio juni audities gehouden om te bepalen wie er in de selecties dansen.

Met alle groepen treden we regelmatig op in Gilze en omgeving, en jaarlijks organiseer ik een dansshow in de theaterzaal van de Schakel ( 25 mei 2019 dansshow en 26 mei 2019 musical)

Wil je graag een keertje komen kijken of een proefles meedoen; dan kan dat.

Meld je aan via ‘contact’.

Foto’s en filmpjes van onze optredens zijn te bewonderen op deze site.

En check regelmatig facebook!

Veel Dansplezier!