Over Ons

Welkom op onze site!

Start Musical lessen in 2018!!!

Start Ballet per 1 november vrijdag 18.30 uur vanaf 12 en ouder!

En op dinsdag 7-11 jaar 18.00 uur bij voldoende anim0.

Dansplezier hebben tijdens de lessen en met de vele optredens staan centraal. Alle dansgroepen leren per schooljaar diverse dansen aan, waarmee we optreden tijdens diverse evenementen. Geen zin om mee op te treden? Dan kom je gezellig naar de lessen, dat kan ook!

Alle lessen worden gegeven in de Spiegelzaal van de Schakel in Gilze, voor iedereen vanaf 3,5 jaar tot 60+ bieden wij danslessen aan.

Centraal in de lessen staan techniek en lichaamsscholing; hier wordt wekelijks aandacht aan besteedt; maar daarnaast leer je dansen in diverse stijlen zoals showdance, jazz, afro, salsa, hiphop (lyrical), disco, urban, modern, dancehall etc.

Dit schooljaar hebben we naast de recreatieve groepen ook 3 selectie groepen: Dance Army; 8 meiden die 10 wedstrijden per jaar hebben, Dance 4 Ever, 6 wedstrijden per jaar en de Bella Donna’s zijn de oudste selectiemeiden; die focussen op het sauwelen, en één concert en wedstrijd per jaar.

Ieder jaar rond mei worden er audities gehouden om te bepalen wie er in de selecties dansen.

Met alle groepen treden we regelmatig op in Gilze en omgeving, en jaarlijks organiseer ik  een dansshow in de theaterzaal van de Schakel (zaterdag 7 april 2018 ‘Vegas’ )

Daarnaast nemen we ook regelmatig deel aan (vriendschappelijke) wedstrijden of andere evenementen; een leuk dagje uit!

Wil je graag een keertje komen kijken of een proefles meedoen; dan kan dat.

Meld je aan via ‘contact’.

Foto’s en filmpjes van onze optredens zijn te bewonderen op deze site.

En check regelmatig facebook!

Veel Dansplezier!