Nieuwsbrief December 2021

Nieuwsbrief November  2021

Beste FSD leden,

En toen was het alweer december….wat gaat de tijd snel! Het afgelopen weekend was erg hectisch want er moest weer van alles geregeld worden. De nieuwste maatregelen zagen we ff niet aankomen maar samen met docenten hebben we een mooi alternatief rooster kunnen maken.

Maar eerst: Hoofdsponsoren Willemse Staalconstructie & Kinderdagverblijf Spetters gaan alle wedstrijdteams trakteren op een mooie trui! Dus FSD United, Connected, Dance Stars, FSD Go Crazy, maar ook de Bella Donna’s, Motivation, Dedication, Sensation en Dance Stars ontvangen deze trui………….en die mag geshowd worden bij alle wedstrijden! De komende jaren zijn alle teams die op wedstrijd gaan voorzien van deze trui!

Sponsoring 2022

We zijn altijd op zoek naar sponsoren! Dankzij sponsoren kan er wedstrijdkleding aangeschaft worden, maar ook kleding voor alle optredens & Shows. Heb je interesse in sponsoring? Vanaf €50,- ben je al sponsor!

Optreden ‘OPA’ 28 oktober

Helaas geen vrijwilliger die konden genieten van onze dansen; die hadden hun middagje afgeblazen maar we mochten wel gewoon het podium op dus dat hebben we gedaan! Iedereen was van harte welkom dus het werd nog een hele gezellig middag!

Dansshow 20 november

Wat een feestje, alle kids van jong tot oud eindelijk op het podium, in mooie kostuums met glitters op de snoeten en dan ook nog je favoriete dansje mogen laten zien. En dit alles met de perfecte belichting van Edreco!

Ik wil vooral de wedstrijdenmeiden en Bella Donna’s bedanken voor hun grandioze inzet en voor de sfeer backstage, hulpouders, natuurlijk mijn docententeam en het publiek; Jullie waren fantastisch!

Foto’s van Femke hebben jullie inmiddels ontvangen; helaas kon ze niet alle groepen fotograferen want ze deed zelf ook mee!

De foto’s van Daphne volgen hopelijk snel!

Zijn er ouders die graag ( professioneel) willen fotograferen tijdens de shows? Laat het dan weten!

De filmpjes zijn verstuurd; ben je laat met downloaden? Vraag het dan aan een teamgenoot of die ze opnieuw wil versturen.

NIEUW YOGA ROOSTER

Momenteel alleen yoga op woensdagochtend 09.00 tot 10.00 uur in de schakel!

Yoga rooster zonder maatregelen……………….

Iedereen is van harte welkom, jong of oud, wel of geen ervaring; en je hoeft zeker niet lenig te zijn voor de lessen!

Kom vooral een x ervaren of yoga iets voor jou is.

De lessen kosten €8,50 per les en worden per half jaar betaald. Inschrijfgeld eenmalig €15,-.

Maandag:

09.15 tot 10.15 uur Hatha Yoga Docent Jady

10.30 tot 11.30 uur Yin Yoga / Yoga Nidra  Docent Jady

19.30 tot 20.30 uur Hatha Yoga Locatie Docent Barbara

Woensdag:

09.15 tot 10.15 uur Hatha Yoga Docent Jady

20.15 tot 21.30 uur Hatha Yoga Locatie Docent Astrid

Donderdag:

20.00 tot 21.15 uur Ying & Yan Yoga Docent Jady

De lessen op maandagavond en woensdagavond zijn gestart maar zijn nu i.v.m. corona richtlijnen naar de woensdagochtend verzet.

Stijldansen:

Voorlopoig helaas geen stijldansen. Hadden we uiteindelijk genoeg koppels en singles om te kunnen starten; toen ging de Horeca dicht en konden we niet meer bij de Hooikar terecht ( 20.00 uuur gesloten, inmiddels 17.00 uur) Hopelijk alsnog een doorstart in het nieuwe jaar!

Wedstrijden:

Helaas geen wedstrijden in december; ook niet online. We kregen het deze week niet geregeld om in kostuums de choreo’s al zo perfect mogelijk te filmen. Even een pas op de plaats!

Dansshows:

19 & 20 maart heb ik de Schakel gereserveerd. Het plan is om op zaterdag open huis te houden en op zondag een aantal shows.

15 mei heb ik ook gereserveerd mocht plan A niet door kunnen gaan dan hebben we Plan B.

Ergens rond carnaval hakken we een knoop door; 2 shows zo kort op elkaar is niet te doen! Maar eentje zeker wel!

Een bedankje voor alle sponsoren:

Dankzij hun bijdrage kunnen alle leden van FSD Gilze ieder seizoen mooi gekleed en geschminkt het toneel op! Ook met de dansshow van 20 november !

Autobedrijf Vermeulen Molenschot                                                
Bakkerij Spapens
Barry Klaassen tegelzetter
Bloemsierkunst De Roozelaar
Coppens Schilderwerken
Edreco Podium techniek
Finovion – Frans Jacobs
Fysiotheek
J-Jansen BV, Bouw, installatie en elektrotechniek
Jelleke Vrins Atelier
Jumpie Joy/NL FUN
Jumbo Hapers Gilze
Manon Faes Travel Company
Miranda Hoefmans Virtueel Assistent
Marret Willemse Advies
Novy Sandra Hapers
Rupro Articles
Salon Aangenaam – Annelies Thielen
Spetters Kinderopvang
Stichting Opa
Sybil Hairservice aan huis

Snepvangers Tuinplanten                            
 Top 1 Toys Broenen
Trayplant v.d. Avoird Molenschot                               

Tyre Buiseness Maikel Aarts
Van Beijsterveldt & Gommers Architecten                
Vloeren Centrale Breda
Van Dal Nautica Shop
Autobedrijf Weterings Gilze

Willemse Staalconstructies
Yourcloudweb – webdesign

Nieuwe jaarplanning

Zie bijlage!

Wist je dat?

  • Juf Breanne heeft vanwege persoonlijke omstandigheden helaas besloten om voorlopig niet te komen lesgeven. Juf Nadia vangt de lessen nu op, eventueel juf Xanne in het nieuwe jaar.
  • Randy heeft de Breakdance & Free Running leden van mij overgenomen; hij gaat voor zichzelf werken en niet meer als ZZP-er bij de dansschool. In goed overleg hebben we e.e.a kunnen regelen en afspreken en we blijven hem hopelijk terug zien met shows en optredens! Aanmelden dus voortaan rechtstreeks bij hem: [email protected]
  • Ik ben op vakantie ( als we nog mogen vliegen) van 15 tot 23 december. Ik kan dan helaas geen appjes en mailtjes beantwoorden. Docenten kunnen vaak de helft van alle vragen beantwoorden dus leg gerust je vraag weg bij hen.
  • Nieuwe leden zijn van altijd welkom! Ook tijdens deze corona periode!
  • Peuters, Spetters, Ini Mini’s en FSD 2 zitten bommetje vol, we gaan in de kerstvakantie de koppen bij elkaar steken en kijken wat we kunnen doorschuiven en/of splitsen
  • Op donderdag 15.00 uur is deze week een extra groep gestart voor 4-5-6 jarigen. Met juf Nadia en juf Xanne in het nieuwe jaar (16.00 uur), opgeven kan vanaf NU.
  • Ik heb mijn theorie examen gehaald van de Yoga opleiding met een 9,3………. Super blij mee! Komend jaar deel 2 van de opleiding!
  • De baby van Juf Jessie al een echte danseres in de dop is?
  • Lidmaatschap opzeggen voor 1 januari ( zie website en inschrijfformulier); bij te laat opzeggen wordt het lidmaatschap door berekend.

Tenslotte

willen we nogmaals onze dank uiten naar alle leden en ouders; het blijft een spel van alle ballen hoog houden en telkens weer incasseren en doorgaan. We zijn enorm trots met jullie als leden! We blijven kijken wat wel kan en hopen jullie nog lang te zien dansen in de spiegelzaal of gymzaal van de schakel.

Voor vragen en of opmerkingen:

[email protected]

Groetjes Astrid

We wensen iedereen een fijn sinterklaasweekend!www.fsd-gilze.nl