Jessie Haans

Mijn naam is Jessie Haans. Vanaf najaar 2017 ben ik deel gaan uitmaken van het team van Free Style Dancing. Naar dansers begrippen ben ik vrij laat begonnen met dansen. Maar toen ik mijn eerste lessen gevolgd had wist ik dat ik van het dansen mijn beroep wilde maken. Ik heb de opleiding docent dans aan de Academie voor Danseducatie in Tilburg afgerond. Tijdens deze vier jaar heb ik mijzelf ontwikkeld tot een breed inzetbare dansdocent. Ik geef voornamelijk Jazz dans, Moderne dans en Klassiek ballet. Dit zijn de stijlen waar dan ook echt mijn passie ligt.

Binnen mijn lessen vind ik het belangrijkste dat mijn leerlingen zich veilig voelen. Ik vind het mooi om te zien dat leerlingen durven te experimenteren met de bewegingen, een risico nemen en genieten van hetgeen ze aan het doen zijn. Hierdoor zullen zij namelijk iedere week stappen zetten als danser, en zeker ook als mens. Het mooiste aan lesgeven is om je leerlingen te zien groeien en zich verder te zien ontwikkelen. Hier haal ik mijn grootste voldoening uit!

Bij FSD geef ik les aan FSD 1 & 3,  klassiek kids , en ‘Spetters’,  en geef ik klassiek  & techniek aan de wedstrijdteams en modern aan FSD United.

Hopelijk zie ik je snel in mijn lessen verschijnen! 

Fotografie door www.koektrommelstudio.nl