Juf Lieke

 

 
 
 

Hallo allemaal! Laat ik mezelf even goed voorstellen, met meer dan alleen mijn voornaam. Mijn naam is Lieke Wouters. Ik ben geboren en getogen in Gilze, waar ik dans en lesgeef bij Free Style Dancing. 

Momenteel dans ik in de wedstrijdgroepen Connected en FSD United, in de stijlen showdance en modern. Maar dat is niet het enige; dansen in een wedstrijdgroep vereist goede techniek, kracht en conditie. Daarom volgen we verplicht techniekles en houden we ons ook iedere woensdag bezig met een uurtje klassiek ballet. (verplicht klinkt zo streng, maar het is hartstikke leuk 😉). Eventjes terug in de tijd. Ik begon al met dansen toen ik vier jaar oud was. Ik genoot ervan om elke week te springen en ben dan ook niet meer gestopt met dansen. 

In 2017 maakte ik de overstap naar Free Style Dancing. Na de audities werden de wedstrijdgroepen gevormd en tot op de dag van vandaag zijn we met de wedstrijd meiden een ontzettend hechte groep. We hebben een bijzondere band met onze docenten en met elkaar.

Het zou goed kunnen dat je me inmiddels al hebt zien rondlopen bij Free Style Dancing. Zo nu en dan neem ik een lesje over, en geef ik les aan FSD 8. Ik doe dat met veel plezier! Ik ben dankbaar dat ik bij Free Style Dancing de kans krijg om veel bij te leren; zowel in onze eigen lessen, als in het leren lesgeven.

Ik hoop nog vele jaren te dansen en les te geven bij Free Style Dancing. Dat we de passie voor dans nog lang samen mogen delen. Dat wens ik iedereen toe: veel dansplezier, geluk en gezondheid!

Dansante groet,
Lieke Wouters