Xanne Ploeg

 

 
 
 

Voor degene die mij nog niet kennen:

Mijn naam is Xanne Ploeg; en kom uit Breda en daar woon  samen met mijn vriend, onze hond Bliss en onze dochter Summer.

Dansen is van jongs af aan al mijn grootste passie, ik was niet weg te slaan uit de danszaal en wist al snel dat ik van mijn hobby mijn beroep wilde maken. In 2017 ben ik afgestudeerd aan het MBO Dans Goes en geef ik met heel veel plezier les aan een hoop verschillende doelgroepen. Dit is tevens ook de periode geweest dat ik kennis heb mogen maken met FSD Gilze!

In mijn stage periode ben ik begonnen met lesgeven voor Astrid, en eigenlijk ben ik nooit meer weg gegaan.. Ik heb het enorm naar m’n zin bij FSD en zou dit niet meer anders willen! Wat begon met wat reguliere lessen meekijken, leren en zelf wat oefeningen geven, groeide al snel uit naar eigen lessen draaien.

Door de jaren heen heb ik al veel mooie shows mee mogen draaien, de nodige prijzen in de wacht gesleept samen met de meiden en lieftallige collega’s, en enorm mogen genieten van al het talent dat bij FSD rond loopt.

Je kunt mijn tegen komen op de maandagen en de donderdagen waar ik verschillende lessen draai, voor ieder wat wils! Neem bijvoorbeeld:

– wedstrijd dansen voor jong en oud!

– de kanjers: een groep voor de jonkies die net wat extra geprikkeld worden.

– Dans Diva’s: een gevarieerde dansles voor de 20+ers op de maandag avond.

– FSD groepen: reguliere lessen voor alle leeftijden

Een greep uit de lessen die ik geef.. Zie ik jou een keer in een van mijn lessen? Check het rooster even om te kijken of er iets bij zit wat je tof lijkt, en wie weet.. Tot snel!

Heel veel liefs en dansante groetjes,

Xanne