Over Ons

Over Ons

Dansplezier hebben tijdens de lessen en met de vele optredens staan centraal. Alle dansgroepen leren per schooljaar meerdere dansen aan, waarmee we optreden tijdens diverse evenementen. Geen zin om mee op te treden? Geen probleem, kom gewoon naar de lessen en sla de optredens over.

Alle lessen worden gegeven in de Spiegelzaal/Gymzaal van de Schakel in Gilze, voor iedereen vanaf 2,5 jaar tot 60+ bieden wij danslessen aan. Ook verzorgen we breakdance lessen voor boys& girls, Free Running vanaf 6 jaar, en peuterdans vanaf 2,5 jaar. In de toekomst gaan we nog uitbreiden met yogalessen en kleuterbreakdance.

Centraal in de danslessen staan techniek en lichaamsscholing; hier wordt wekelijks aandacht aan besteedt; maar daarnaast leer je dansen in diverse stijlen zoals showdance, jazz, afro, hiphop, contemporary, (lyrical), disco, urban, modern, dancehall etc. Ook wordt er klassiek, spitzen en modern gegeven. Naast de recreatieve groepen voor alle leeftijden, hebben we ook 4 wedstrijdteams in de stijlen modern, show freestyle & show musical en hiphop. Deze teams trainen 3 tot 8 uur per week en doen mee met diverse ( landelijke) wedstrijden. Ieder jaar worden audities gehouden voor deze meiden.

In alle recreatieve groepen kun je het gehele jaar door instromen; er zijn geen wachtlijsten…..zit een groep vol dan starten we gewoon een nieuwe groep!

Met alle groepen treden we regelmatig op in Gilze en omgeving, en jaarlijks organiseer ik een dansshow in de theaterzaal van de Schakel. In 2020 op 19 december. Hopelijk gooit Corona niet nog een keer roet in ons eten!

Wil je graag een keertje komen kijken of een proefles meedoen; dan kan dat. Meld je aan via ‘contact’.

Lestijden vindt je bij ‘over ons’ -à ‘lestijden’ .

Foto’s en filmpjes van onze optredens zijn te bewonderen op deze site. En check regelmatig facebook/Instagram. Veel Dansplezier!