Over Ons

Het dansplezier tijdens de lessen en met de vele optredens staan centraal bij onze dansschool. Daar zorgen onze docenten Xanne, Nadia en Jessie wekelijks voor met hun enthousiasme en deskundigheid.

Alle dansgroepen leren per schooljaar meerdere dansen aan, waarmee we optreden tijdens diverse evenementen. Geen zin om mee op te treden? Geen probleem, kom gewoon naar de lessen en sla de optredens over. Voor de ouders zijn er ook kijklessen 2x per jaar.

Alle lessen worden gegeven in de Spiegelzaal/Gymzaal van de Schakel in Gilze, voor iedereen vanaf 2,5 jaar tot 60+ bieden wij danslessen aan. Ook verzorgen we yogalessen. De meeste leden dansen 1x per week recreatief.

Centraal in de danslessen staan techniek en lichaamsscholing; hier wordt wekelijks aandacht aan besteedt; maar daarnaast leer je dansen in diverse stijlen zoals showdance, jazz, afro, hiphop, contemporary, (lyrical), disco, urban, modern, dancehall etc. Ook wordt er klassiek, spitzen en modern gegeven. Voor de volwassen hebben we een 20+ dansgroep, yoga en een zumba groep. Naast de recreatieve groepen voor alle leeftijden, hebben we ook 7 wedstrijdteams in de stijlen modern, show Freestyle. Deze teams trainen 1,5 tot 5 uur per week en doen mee met diverse ( landelijke) wedstrijden. Ieder jaar worden audities gehouden voor deze meiden. Voor info wedstrijddansen [email protected]

In alle recreatieve groepen kun je het gehele jaar door instromen.

Met alle groepen treden we regelmatig op in Gilze en omgeving, en jaarlijks organiseer ik een dansshow in de theaterzaal van de Schakel. In 2023 op 13 mei.

Wil je graag een keertje komen kijken of een proefles meedoen; dan kan dat. Meld je aan via ‘contact’.

Lestijden vindt je bij ‘over ons’ lestijden’ .

Foto’s en filmpjes van onze optredens zijn te bewonderen op deze site. En check regelmatig facebook/Instagram. Veel Dansplezier!