Nieuwsbrief november 2020

Nieuwsbrief November 2020

Beste leden van FSD Gilze,                                                                       

Dit is de allereerste nieuwsbrief van FSD Gilze!

Voortaan ontvangen jullie iedere maand een nieuwsbrief met alle nieuwtjes omtrent de dansschool.

Dit schooljaar zijn we weer als vanouds gestart met alle lessen bij de Schakel; veel nieuwe leden hebben de dansschool weten te vinden. Welkom!

We zijn gestart met Free Running op donderdagmiddag en FSD 3 en FSD 7 zijn opgeheven voor de zomer.

Deze week was weer even hectisch; in de 1e berichtgeving ging de Schakel dicht vanaf 5-11-2020; maar na afwachten op de noodverordening en overleg met gemeente en Schakel mocht de Schakel gelukkig haar deuren openen voor al onze lessen. En daar ben ik ontzettend blij mee! Ouders moge helaas niet mee naar binnen. En iedereen vanaf 18 jaar is thuis aan het skypen. Hopelijk blijven de maatregelen gelden voor 2 weken en niet langer.

Het wedstrijdseizoen werd gestaakt in maart; en hebben we succesvol ingehaald in september bij Shell We Dance; in Veldhoven, Wageningen en zelfs helemaal naar Hoofddorp. Met 6 choreo’s mochten de meiden door naar de Landelijke Finale op 18 oktober. Dance Army (14-16 jaar) Show en Jazz/Modern, FSD United (17+)  Show en Jazz/Modern, Connected 17+ Show Musical en de Dance Stars 10-13 jaar met Show.  De Motivation Class ging ook mee naar de inhaalwedstrijden, met de Bella Donna’s, helaas niets gewonnen maar wel veel lol gehad.

Maar helaas ging de Finale niet door. Wat een domper voor de wedstrijdmeiden, Dance Stars, en docenten. Zo hard getraind tot het laatste moment….. Even slikken en door met de nieuwe choreo’s! Het zijn rare tijden; de wedstrijden van januari zijn gecanceld. Geen optredens in st. Franciscus, kijklessen, Mollebosfist, een dansshow die al 4x is uitgesteld. Hopelijk mogen we in januari weer op wedstrijd en st. Franciscus heeft contact gezocht om z.s.m. weer te komen dansen bij onze ouderen zodra het kan en mag.  Sauwelen is ook nog een vraagteken.

Desondanks zie ik iedere week blije gezichten in de schakel; en zijn alle leden lekker enthousiast aan het dansen, Free Runnen en aan het breakdancen! Chapeau voor de docenten met hun gave en leuke lessen!

In week 48 gaan we kijklessen organiseren! Docenten zetten dan de skype verbinding open zodat ouders, opa’s en oma’s thuis mee kunnen kijken. Meer info volgt nog! Jullie ontvangen een linkje via mail en app.

Nieuwe leden zijn altijd welkom!

De Peuters, Spetters, FSD 1 (woensdag 18.30 uur) en FSD 4 (donderdag 16.00 uur) hebben momenteel een wachtlijst; bij voldoende aanmeldingen starten er extra groepen; aanmelden kan dus! Maandag- en dinsdagmiddag is er ruimte in de danszaal en bij docenten.

Bij voldoende aanmeldingen start juf Xanne op maandag een extra les voor kids groep 6-7-8 en VO klas 1-2-3.

Bij Jumbo loopt momenteel de emballage actie voor aanschaf kostuums en schmink! Helpen jullie mee?

Tenslotte krijgt de sponsoring in 2020 een nieuw jasje; heb je een bedrijf of ken je een bedrijf wat wil sponsoren in de toekomst? Laat het me dan weten. Dan kijken we naar de mogelijkheden.

Blijf gezond!Astrid van Loon

FSD Gilze