Sauwel 2019 was fantastisch…..


De meiden van Free Style Dancing hebben genoten en een topprestatie weggezet.

IK wil alle meiden van Dance Army, Bella Donna’s en FSD United bedanken voor hun grandioze inzet en goede sfeer onderling. Wat het is niet nix; sommigen trainen 4 tot 5 uur per week; zondag 5 februari hadden we nog wedstrijd en druk op school met studies.

Ik ben zo trots!

Maar zeker ook een bedankje voor mijn docententeam; want dat zijn degenen die de choreografie aanleren; Xanne Ploeg, Nadia Jesoirens, Fabienne Schouten en Jessie Haans.

Ik bemoei me vooral met de muziek; kleding en de grote lijnen en afwerking van de sauwel; en denk mee met de mannen van Edreco; want het was wederom een professionele belichting.

Edreco is 4 tot 5 uur bezig om het lichtplan zo gaaf te krijgen; daar staat niet iedereen bij stil………….Maar wij weten inmiddels beter! Bedankt mannen van Edreco!

Sauwelcomité en Leuttappers bedankt voor de fijne samenwerking; als een geoliede machine ging het met de generale al goed!

Sauwelaars bedankt voor jullie dansbijdrage; het zag er goed uit!

Peggy en Daphne bedankt voor de foto’s (DM Photografie/ Bedrijfsfotografie Brabant)

Schakel bedankt voor de fijne thuisbasis.

Nu allemaal ff uitrusten,

Woensdag nog een keer knallen met de seniorenavond; ff geen wedstrijden, eerst carnavallen en dan gaan we volle bak verder met het wedstrijdseizoen.

Tot volgend jaar! Sauwel 2020, check onze agenda voor al onze optredens!

Foto’s en filmpjes verschijnen deze week op www.fsd-gilze.nl

Volg ons op FB en Instagram

Astrid van Loon

Free Style Dancing Gilze