Start Balletlessen bij voldoende animo

Bij Free style dancing bieden we tot op heden nog geen lessen klassiek ballet aan, maar hier gaan wij snel verandering in aanbrengen! De lessen zullen bij voldoende aanmeldingen plaats gaan vinden op vrijdag avond. Docent Jessie Haans gaat de lessen verzorgen.
Klassiek ballet is een dansvorm waarbij elegantie, bewustwording en techniek een grote rol spelen. Het is een zelfstandige dansvorm maar het kan je als danser ook ondersteunen binnen andere dansstijlen.
De les bestaat uit barre oefeningen en ‘au milieu’ oefeningen. Hierbij leer je verschillende danspassen en de techniek hierachter. Ook leer je te springen, te draaien en leer je verschillende choreografieën. In de les wordt er gewerkt aan kracht, lenigheid, uitstraling en techniek. Uiteraard staat dansplezier tijdens de les centraal.
Hieronder de lestijden:
van 18.00 tot 19.00 niveau 1  (10 tot 14 jaar)
van 19.00 tot 20.00 niveau 2  (15+)

We hopen dat deze lessen snel van start kunnen gaan, het is een prachtige dansstijl waarin je heel veel leert over techniek. Ook ontwikkel je een goed lichaamsbewustzijn. We zien graag jullie aanmeldingen verschijnen!