Free Style Dancing Gilze bestaat 10 jaar

Het is alweer 10 jaar geleden dat de Bella Donna’s zijn  opgericht, in maart 2008. Een vriendinnengroepje van jong en oud (11 tot 23), zoekende naar een leuk dansgroepje in Gilze. We hadden elkaar snel gevonden.

Maxime de jongste spruit (11)en Amy de oudste(23), met 35 meiden zijn we toen gestart. Puur voor de lol, lekker veel optreden, wel zo’n 10 per jaar! Van deze oude generatie Bella Donna’s danst inmiddels al een 2e generatie Bella Donna kleuter bij de Spetters! En er zullen er nog veel meer volgen…….

Op een later moment kwam er meer vraag naar het bieden van danslessen; voor diverse leeftijden en niveaus. Zo is Free Style Dancing Gilze in het leven geroepen. Erg klein begonnen met 1, 2 3 groepjes, maar ieder jaar was uitbreiding nodig. Dit schooljaar nog gestart met Klassiek Ballet en musical in 2018; nooit gedacht dat het zo groot zou worden!

Inmiddels werk ik met 5 dansdocenten en 1 musical docent; precies 2 jaar geleden werd het iets too much om alles zelf te blijven doen in combinatie met mijn part time baan in het onderwijs. Stap voor stap heb ik diverse groepen overgedragen; zo kon ook mijn achillespees herstellen en kon ik zonder pijn door het leven. Door het nieuwe bloed dat door de dansschool stroomt; is het niveau gestegen; is er veel meer diversiteit en zie ik mijn docenten als een aanwinst! En bieden we ook veel meer disciplines aan. Inmiddels geef ik zelf ook weer enkele uren les! Ik haal ontzettend veel plezier en energie uit het lesgeven, alle optredens, shows en wedstrijden.

Omdat het feest is ontvangen alle leden na de dansshow 7 april een super blitse Free Style Dancing tas. Daarvoor ook mijn dank aan alle sponsoren die ook hun steentje bijdragen.

Verder betalen nieuwe leden in april, mei en juni GEEN inschrijfgeld!

Zaterdag 27 oktober organiseer ik een vriendschappelijke wedstrijd voor dansscholen uit de Regio, zowel op recreatief als wedstrijdniveau.

En organiseren we een papa-familiedansdag!

En tenslotte gaan we voor een nieuw Gils Record voor het Gils Book of Records!

Op  naar het 15 jarig, 20 en 30 jarig bestaan?