Nieuw Yoga Rooster

Per 1 november gaat FSD Gilze uitbreiden met een yogarooster. Naast de les op woensdagavond komen er een aantal lessen erbij en 2 nieuwe docenten; Jady en Barbara komen ons team versterken!

Let op; alleen bij voldoende aanmeldingen kunnen we de uren gaan uitbreiden; heb je interesse, geef je dan op voor een gratis proefles.

Aanmelden: [email protected]

Rooster per 1 november ( eventueel ook dinsdagochtend)

Maandag:

09.15 tot 10.15 uur Hatha Yoga Docent Jady

10.30 tot 11.30 uur Yin Yoga / Yoga Nidra  Docent Jady

19.30 tot 20.30 uur Hatha Yoga Locatie Docent Barbara

Woensdag:

09.15 tot 10.15 uur Hatha Yoga Docent Jady

20.15 tot 21.30 uur Hatha Yoga Locatie Docent Astrid

Donderdag:

20.00 tot 21.15 uur Ying & Yan Yoga Docent Jady

Dan de docenten:

Astrid is de eigenaresse van de dansschool en ik ben gestart met de yoga opleiding in januari 2021. Nog een dik jaar studeren en dan hoop ik het diploma voor Hatha & Yin Yoga in de pocket te hebben. Een paar jaar geleden ben ik gestart met Yoga en het geeft mij veel rust, balans, maar ook energie en daarnaast is het heerlijk voor lichaam en geest. Na een paar jaartjes het rustiger aan gedaan te hebben; en ook de lessen van de dansschool onder te brengen bij enthousiaste ZZP-ers vind ik het weer heerlijk om zelf les te geven. Tijdens de yoga les neem ik je mee in allerlei houdingen; maken we verbinding met ons hele lichaam en geest en en laten we de energie stromen. En eindigen we met ontspanning en hopelijk met een voldaan gevoel en leeg hoofd.

Jady:

Hi met Jady-Mayne hier. Zeg maar gewoon Jady hoor ;). Ik ben 39 jaar, samenwonend in Tilburg en met onze kinderen (22 en 5 jaar) is geen dag hetzelfde.

Yoga is sinds een aantal jaar echt een onderdeel van mijn leven. Naast dat ik het zelf bijna dagelijks beoefen, geef ik Yin yoga, Critical Alignment yoga, yoga Nidra en Kinderyoga. Dit doe ik online en op locatie (studio’s, privéles en bedrijfsyoga).

Daarnaast besteed ik ook tijd aan mijn andere passie; allround vocalist in diverse band/jamsessies. 

Verder hou ik van socializen met familie/vrienden, lezen, schrijven, podcasts beluisteren, gezellige series, spannende films en (uit)eten.

Ik kijk er super enthousiast naar uit om jullie wekelijks te laten onthaasten en laat je verrassen door mijn down-to-earth lessen die voor iedereen toegankelijk zijn. 

De focus ligt niet op lenig zijn en overstrekken maar op ontspanning en bewustwording, zodat je daarna met nieuwe energie en een heldere blik weer aan de slag kunt gaan. Of lekker chillax je dag kunt afsluiten ❤️.

Ik zeg altijd “Alleen LIEFDE Werkt”.  

Ik kijk er naar uit om je te mogen verwelkomen in een van mijn yogalessen. 

Namasté 🙏🏽

Jady-Mayne

Barbara:

Hallo, mijn naam is Barbara. Yoga is voor mij een manier om contact te maken met lichaam en geest. Als yogadocent wil ik je (weer) in verbinding laten komen met je kern en leren los te laten wat overbodig is. Door middel van asana’s, ademhaling en meditatie komen je lichaam en geest meer in balans. Hierdoor gaat alles in je lijf -en je leven- weer stromen.