Nieuwsbrief oktober

Nieuwsbrief oktober 2021

Beste leden van FSD Gilze,      

En toen was het alweer oktober 2021! En zijn alle lessen alweer een paar weken aan de gang. En zie ik zoveel leuke dansjes en blije gezichten. En ook bij Free Running, Breakdance en Zumba wordt er weer fanatiek gesport.

Juf Jessie is ook weer volledig aan het werk; en wat hebben de peuters, spetters, ini mini’s, FSD 1 en kids ballet haar gemist! Juf Lily nog heel erg bedankt voor het bijspringen op woensdag- en vrijdagmiddag.

Nieuwe leden hebben de weg gevonden naar de dansschool in ons thuishonk de ‘Schakel’, en hopelijk nu dan eindelijk een jaar waarin we zoals vanouds alles kunnen doen wat we zo graag doen; lessen volgen in de schakel, maar ook optredens, shows, wedstrijden, kijklessen en nog veel meer.                                 

Thinking Steal sponsoring     

Staalconstructiebedrijf Willemse steekt alle wedstrijddansers in een nieuw (Hoody) jasje!

Alle teams die op wedstrijd gaan krijgen dit seizoen een keigave sponsor trui; Bella Donna’s, FSD United, Connected, Dance Army, FSD Go Crazy, Motivation, Sensation, Dedication en Dance Stars.

Wat zullen we er de komende jaren professioneel erbij lopen met allemaal dezelfde trui!

Super bedankt!

Jaarkalender:

Deze wordt met iedere nieuwsbrief nogmaals bijgevoegd. En 2x per jaar met de betaling mail.

20 november staat er een grote happening op de agenda; onze ‘jaarlijkse Dansshow’ in de theaterzaal van de Schakel. In juli hebben we een verkorte versie gepresenteerd maar 20 november doen alle groepen mee van jong tot oud. Dus ook de peuters, spetters, ini mini’s als de 20+ groep.

Meer info volgt nog! In de herfstvakantie maak ik het programma, draaiboek en wordt het bij mij thuis een zooitje met kledingbakken en nog veel meer.

Waarschijnlijk worden het 2 voorstellingen waarbij de wedstrijdteams, FSD 6, Breakdance, Dance Stars & Bella Donna’s in iedere show hun kunsten laten zien en de andere groepen komen in 1 show aan bod. Houden jullie deze datum vrij? Meer info volgt nog t.z.t.

Danskleding:

Met de wedstrijden en shows hoeven de leden alleen te zorgen voor een zwart hemdje, zwarte legging 60 denier en (eventueel) zwarte sneakers. De allerjongsten dansen nog op blote voeten met de theatershows en per groep krijg je nog een mailtje of je een panty en/of zwart hemdje nodig hebt. Panty’s zijn via mij te verkrijgen voor €4,-

Wisten jullie dat onze docenten ook kinderfeestjes verzorgen?                            

Neem gerust contact op voor meer info!

Jazzdanssneaker:

Ik heb nog een paar maten op voorraad! Ze kosten €65,-

Stijldansen:

Wie Oh Wie meldt zich nog aan voor de cursus stijldansen? We hebben nog een paar koppels nodig en waar blijven de (single) mannen? Er hebben zich 4 dames opgegeven en die zoeken nog een danspartner!

Na de herfstvakantie willen we heel graag gaan starten!

Meer info: www.fsd-gilze.nl

Yoga lessen op woensdagavond 20.15 tot 21.30 uur

Inmiddels is er een groepje van 10-12 dames gestart en zijn er nog enkele plaatsen vrij.

We starten met Hatha yoga waarbij het hele lichaam aandacht krijgt; we werken aan: ontspanning, kracht, souplesse, lenigheid, en ook de ademhaling staat centraal. Iedereen is van harte welkom, jong of oud, wel of geen ervaring; en je hoeft zeker niet lenig te zijn voor de lessen!

Kom vooral een x ervaren of yoga iets voor jou is.

De lessen kosten €8,50 per les en worden per half jaar betaald. Inschrijfgeld eenmalig €15,-.

We gaan we het lesaanbod van Yoga uitbreiden en zullen er ook lessen in de ochtend & middag en op andere avonden gegeven worden. Binnenkort volgt meer info!

Bereikbaarheid

Dit schooljaar ga ik een dagje extra werken op ‘mijn schooltje’ De Zwaaikom in Oosterhout; naast mijn duobaan ga ik een dag extra naar school om de leerachterstanden ‘weg te werken’.

Maandag, dinsdag en woensdag dus van huis en 2 avonden geef ik yogales. En ondertussen moet ik ook nog studeren voor het theorie tentamen van de yogaopleiding. Druk en leuk schooljaar dus! Ik zal niet altijd even snel kunnen reageren op een appje of mailtje@! Even geduld dus.

Vragen die de docenten kunnen beantwoorden graag bij de docent wegleggen.

Lessen inhalen

Een gemiste les kan altijd ingehaald worden. Regel dit rechtstreeks met de docenten!

Helaas geldt dit niet voor de peuters; die zijn echt te jong om bij een andere groep aan te sluiten.

Mobiele nummer docenten

  • Xanne 06-40185925
  • Nadia 06- 81373633
  • Jessie 06-81915935
  • Randy 06-20611478
  • Breanne 06-14932306

FSD t-shirts

Binnenkort zijn de FSD Gilze T – Shirts te koop!

Leuk kadootje voor Sinterklaas………………..!

Veel plezier tijdens alle lessen en optredens!                                   

Groetjes Astrid 

www.fsd-gilze.nl