Nieuwsbrief februari 2022

Nieuwsbrief februari 2022

Beste FSD leden,

Allemaal lekker carnaval kunnen vieren? Wat fijn dat alles weer kan en mag; lang naar uitgekeken en met het wegvallen van de maatregelen kunnen we het wedstijdseizoen ook afmaken.  En 15 mei een mooie show presenteren in de Schakel. De docenten hebben in goed overleg de wedstrijden onder de loep genomen en besloten aan welke we gaan deelnemen. Zie de bijlage!

Sponsoren gezocht!

Ieder seizoen zijn we erg blij met het sponsorgeld wat goed besteed wordt aan kleding en schmink voor alle groepen en ook aan de wedstrijd meiden. Ieder wedstrijd seizoen staan alle teams er altijd piekfijn bij in de theaters en de afgelopen 2 jaar met de online wedstrijden. We werden zelfs 1e met modern in de Finale vorig jaar juni! En 2e met Free Style ( Vikingen). Dit schooljaar hebben we nog een aantal nieuwe teams erbij: Dedication, Sensation en de Kanjers van Xanne ( 5/6 jaar TM 8 jaar)

Heb je een bedrijf of ken je een bedrijf dat wil sponsoren? Vanaf €50,- ben je al sponsor!

Informeer naar de mogelijkheden; [email protected]

Hoofdsponsors Willemse staalconstructie Thinking Steel & Kinderdagverblijf Spetters hebben alle teams die op wedstrijd gaan getrakteerd op nieuwe FSD truien en broeken! Dus FSD United, Connected, Dance Stars, FSD Go Crazy, maar ook de Bella Donna’s, Motivation, Dedication, Sensation en Dance Stars ontvangen deze trui………….en die mag geshowd worden bij alle wedstrijden! De komende jaren zijn alle teams die op wedstrijd gaan voorzien van deze trui!

Foto: Bas Haans

Selectie meiden met nieuwe sponsor outfits

Herstel

Begin december ben ik thuis te komen zitten in de ziektewet. De dansschool heb ik nog heel even gerund, maar ik bleek een burnout te hebben en vanaf dat moment moest ik de dansschool ook loslaten. Het ging echt niet meer. Ondertussen ben ik aan het herstellen en gaat het gelukkig steeds beter; en kan ik achter de schermen weer wat doen (zoals deze nieuwsbrief). Voor alle andere vragen moet je bij Jessie zijn. Die regelt en organiseert momenteel alles wat nodig is. Ik wil haar en Xanne en Nadia enorm bedanken voor het feit dat alles gewoon door kan gaan en ik mijn rust kan pakken! Wat een kanjers zijn het toch!

Wedstrijden:

13 februari hebben we mee gedaan aan ONLINE SWD! De allerlaatste online editie….. En hebben we ook wat prijzen kunnen pakken! Nog niet alle teams waren klaar met hun choreografie dus de volgende wedstrijd zijn we wel compleet (27 maart Wageningen). De uitslag was als volgt: Motivation 2e prijs ( 17 punten), Sensation 4e ( 12 punten), Dedication laatste ( 1 punt), Connected 2e ( 17 punten), FSD United een na laatste ( 2 punten). Bas Haans fotografie ontzettend bedankt voor de mooie opnames!

Dansshows

Zondag 15 mei gaan we 3 shows organiseren op 1 dag! De voorbereidingen zijn al begonnen achter de schermen en we gaan proberen om alle groepen 3 dansen te laten uitvoeren. Meer info volgt nog.

Hou de datum alvast vrij in je agenda! We gaan er weer een heerlijk feestje van maken!

Zijn er ouders die zich al willen opgeven voor hulp backstage?

Zijn er ouders die als hobby fotograferen hebben?

Zijn er ouders die als hobby presenteren hebben?

Stuur dan een mailtje naar [email protected]

Yoga

Momenteel geef ik 2 yoga lessen op dinsdagavond 19.00 tot 20.00 uur en 20.15 tot 21.15 uur. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor info: [email protected]

Nieuwtjes

  • Inmiddels is er een nieuw groepje de ‘Kanjers van Xanne’ gestart op donderdagmiddag. 5/6 jarigen TM 8 jarigen dansen in een groepje die in de toekomst ook wedstrijden gaan doen. De ‘eisen’  liggen nu nog erg laag; iedereen mag aansluiten! En dan volgen er audities in juni. Volgend seizoen dus nog serieuzer aan het werk met een wedstrijdplanning! Iedereen kan mee doen aan de audities!
  • Techniek les 7/8 jaar TM 12 jaar. Op woensdag hebben kids van deze leeftijd TM carnaval gratis mee kunnen doen met deze les om ervaring op te doen met klassiek & techniek. Er was veel animo! Tot de zomervakantie gaan we door met deze les; helaas niet meer gratis maar met een mooie korting. Wil je nog aansluiten bij deze les? Dan geef dat door aan Jessie. €3,- per les; in een x betalen TM zomervakantie.
  • Tenslotte; nieuwe leden zijn altijd welkom. Jessie is druk bezig geweest met het doorschuiven van de allerkleinsten. Er is weer plaats voor nieuw talent. Geef je op voor een gratis proefles bij Jessie!

Groetjes Astrid, Xanne, Jessie en Nadia

www.fsd-gilze.nl